Lloyd Veira


In 2015 heb ik samen met mijn partner Anja van der Wiel CareLess opgericht.

“CareLess” staat voor “zorgeloos” en in het bijzonder voor “wonen en leven zonder zorgen…”

Daar waar u het zelf niet (meer) kunt, helpen wij u zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven.


Net als vele van onze leeftijdsgenoten staan wij gelukkig nog volop in het leven en hebben wij ouders, grootouders, kinderen en kleinkinderen, broers en zussen, ooms en tantes, neven en nichten en andere familieleden die ons dierbaar zijn en die onze aandacht, inzet en betrokkenheid verdienen.

Zoals iedereen, hebben wij altijd het beste voor met onze familie, vrienden en kennissen en doen wij onze uiterste best, om hen te ondersteunen waar we kunnen.


CareLess is erop gericht om u maar ook uw naaste(n) te helpen en waar nodig te ontlasten.

Als mantelzorger bent u vaak ons aanspreekpunt en moet u het regelen voor uw echtgenoot, partner, of uw moeder, vader, broer, of zus, zoon of dochter.

Mijn “Drive” (gedrevenheid) wordt mede veroorzaakt door mijn persoonlijke situatie met ouderwordende ouders. Daarnaast heb ik een werkverleden van ruim 33 jaar als senior consultant in de ontwikkeling van huisvesting voor senioren en mensen met een beperking.

De in deze afgelopen jaren opgedane kennis en ervaring dragen ertoe bij dat wij voor U altijd een Zorgeloze Woonomgeving kunnen creëren die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften.

Daarbij respecteren wij altijd uw Privacy, maar letten wij er vooral ook op dat u niet vereenzaamt.


Lloyd Veira

Directeur DGA

Lloyd@careless-nederland.nl

+31 6 55842240

Anja van der Wiel


Mijn motto is: hou de regie zo lang mogelijk in eigen hand!


Ouder worden of het hebben van een chronische ziekte brengt (vele) ongemakken met zich mee.

Uit ervaring weet ik dat comfortabel, onafhankelijk en veilig leven en/of wonen erg belangrijk wordt, maar hierbij wel de regie in eigen hand te blijven houden. Zelf bepalen welk hulp er nodig is.


Samen met mijn partner Lloyd Veira heb ik in 2015 CareLess Nederland opgericht. Samen met de rest van het team wil ik mijn ervaring met een chronische ziekte tot uiting brengen. Dit om de kwaliteit van leven te verbeteren door zelf te bepalen welke hulp er nodig is.


Ik doe dit als Operationeel Marketing Manager en ben ik verantwoordelijk voor de marketing binnen CareLess. Ik doe dit werk met veel enthousiasme samen met mijn collega’s en de aangesloten partners.


Anja van der Wiel

Operational Marketing Manager

anja@careless-nederland.nl

+31 6 54216179

Heidi Frank-Lispet


Ik ben moeder van een prachtige dochter en de vrouw van Simon Frank (onze ICT-specialist)

Ik ben directeur Services bij CareLess Nederland.

Samen met Lloyd ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen CareLess Nederland, met als prachtige opgave: Mensen helpen, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen.

Dankzij onze services en goede contacten met de Zorgorganisaties creëren wij een comfortabel onafhankelijk en veilig thuis voor mensen die (soms) een steuntje in de rug nodig hebben.

Met de gedachte dat wij op deze manier bijdragen aan een mooie toekomst voor iedereen, ga ik elke dag weer met plezier aan de slag met het “up-to-date” houden van de services en de uitvoering.

Helaas heb ik dit voor mijn eigen grootouders en vader dit niet meer kunnen regelen, maar hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen aan een prachtige toekomst voor anderen in hun eigen vertrouwde woonomgeving.

CareLess staat voor “Zorgeloos” en dat is wat voor iedereen mogelijk zou moeten zijn: Zorgeloos genieten van iedere nieuwe dag met de services van CareLess als ondersteuning. Weten dat je familie of geliefde goed verzorgd is maar de regie behoudt over zijn/haar eigen leven, is de nieuwe TOEKOMST waar ik mij elke dag 100% voor inzetHeidi Frank-Lispet

Directeur Services

Heidi@careless-nederland.nl

+31 6 14295014


Simon Frank


Ik ben de vader van Elisa en de man van Heidi.

Binnen CareLess ben ik verantwoordelijk voor de ICT. Ik draag er zorg voor, de hele ICT “up-and-running” te houden binnen CareLess.


Met veel liefde en aandacht heb ik de app voor CareLess ontwikkeld met in mijn achterhoofd mijn grootouders van inmiddels 90+ en nog steeds zelfstandig wonend in het ouderlijk huis. Onder het motto “Als mijn opa en oma het begrijpen, dan zit ik goed”, heb ik een prachtige app ontwikkeld met “alle gemakken van de moderne tijd…” [zoals mijn opa het noemt].


“Bedieningsgemak zonder poespas” voor iedereen; een makkelijk en duidelijk overzicht van uw services, geheel naar eigen wens in te richten en u bent klaar voor nog jaren “woongenot” binnen uw eigen 4 muren.

Hierbij hebben wij extra aandacht besteed aan het contact met uw familie, vrienden en geliefden binnen de app, maar ook aan het contact met uw zorgverlener, huisarts of specialist (eHealth).

Mijn grootouders en familie wonen niet om de hoek. Dankzij CareLess kunnen zij makkelijk langer genieten van hun vertrouwde omgeving en kan ik er van op aan dat ze zorgeloos en veilig van de jaren die hun nog gegeven zijn kunnen genieten.


Simon Frank

ICT Manager

Simon@careless-nederland.nl

Cookie Consent mit Real Cookie Banner