Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Veiligheid in huis

We staan er niet zo graag bij stil, maar de meeste ongelukken gebeuren in en om huis. Stel je voor dat je vader of moeder niet meer in staat is om hulp te roepen of dat het uren duurt voordat iemand in de gaten krijgt dat er iets aan de hand is. Je maakt je zorgen om zijn of haar gezondheid en veiligheid. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid en het welzijn van uw vader of moeder. 

Thuis voor zelfstandig wonende mensen

Tunstall

De personenalarmering is ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De personenalarmering biedt zekerheid, doordat het met één druk op de knop 24 uur per dag ondersteuning biedt.

Het geeft gemoedsrust aan zelfstandig wonende ouderen, personen die herstellende zijn na een ziekenhuisverblijf en mensen met een beperkte mobiliteit of een chronische aandoening.

Maak gebruik van de promotiecode: 'Careless' en u betaalt geen verzendkosten.

24-uurs zorg in Residentiele complexen

Tunstall

Technologie speelt een sleutelrol bij het helpen van zorgverleners en personeel om deze uitdagingen het hoofd te bieden en effectieve, hoogwaardige en persoonsgerichte zorg te leveren.

De proactieve, inzichtelijke en flexibele systemen zijn afgestemd op de unieke eisen van residentiele zorg en gebruiken technologie om bewoners, verzorgers en managers de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.