Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Veiligheid in huis

Veiligheid in huis is erg belangrijk. Natuurlijk kunt u een veiligheidscheck laten doen, maar dat verzekert u nog niet van het feit dat u geen ongelukken kunt krijgen, hulp nodig heeft of wilt weten wie er aan belt.

Woont u in een Residence van CareLess dan is er veel aandacht besteed aan uw veiligheid. Misschien mist u nog wat. Wij kunnen hierin wellicht nog meer voor u betekenen.

Thuis voor zelfstandig wonende mensen

Tunstall

De personenalarmering is ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De personenalarmering biedt zekerheid, doordat het met één druk op de knop 24 uur per dag ondersteuning biedt.

Het geeft gemoedsrust aan zelfstandig wonende ouderen, personen die herstellende zijn na een ziekenhuisverblijf en mensen met een beperkte mobiliteit of een chronische aandoening.

24-uurs zorg in Residentiele complexen

Tunstall

Technologie speelt een sleutelrol bij het helpen van zorgverleners en personeel om deze uitdagingen het hoofd te bieden en effectieve, hoogwaardige en persoonsgerichte zorg te leveren.

De proactieve, inzichtelijke en flexibele systemen zijn afgestemd op de unieke eisen van residentiele zorg en gebruiken technologie om bewoners, verzorgers en managers de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.