Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

CareLess Services

Langer zelfstandig thuis blijven wonen. In uw eigen (aangepaste) woning of in een (senioren)appartement. Dit wilt u comfortabel, veilig en vooral onafhankelijk doen.

Uw zorg wordt meestal door uw thuiszorgorganisatie geleverd. Het kan zijn dat uw behoefte daar niet helemaal op aansluit. CareLess Nederland biedt u services aan die aansluiten op uw thuiszorgorganisatie.

Voor u als mantelzorger ook erg interessant. 

Voor iedere persoon is de behoefte weer anders. De één heeft hulp nodig bij de financiën, de ander bij het uitlaten van de hond en weer een ander wil graag de maaltijden laten komen. 

CareLess Nederland is een samenwerking aangegaan met verschillende partners en bedrijven om u een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen geven.

U regelt het zelf!

  • U bent niet afhankelijk van de overheid.
  • U neemt zelf de nodige maatregelen.
  • U houdt zelf de regie over de uitvoering.
  • U betaalt het zelf.

Vindt u niet zoekt of hulp nodig hebben, neem gerust contact met ons op of met een van onze samenwerkende partners. Bekijk hieronder ons aanbod.

Gezonde maaltijdbezorging is een van onze services

Maaltijdbezorging

CARELESS GELOOFT IN OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN! 
U TOCH OOK?

Onze services

Hulp in en aan huis

Er zijn genoeg organisaties die u en uw mantelzorger kunnen ontzorgen bij hulp in en aan het huis. Hulp in het huishouden kunt u vaak regelen via uw thuiszorgorganisatie. U kunt dit ook particulier doen. Kijk gerust naar ons aanbod. Mocht uw vraag er niet bij staan of mocht u hulp nodig hebben, bel ons gerust.

Persoonsalarmering/ 24 uur alarmering

Of u nu alleen woont of nog met z’n tweeën bent, het is prettig zekerheid op hulp te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit kan rechtstreeks via de alarmcentrale naar uw zorgorganisatie, naar uw mantelzorger of een extern bedrijf.

Mantelzorgondersteuning

Als mantelzorger zorgt u voor uw ouder(s) en stemt u uw mantelzorgtaken af met uw eigen (gezins)leven en werksituatie. Gelukkig zijn er genoeg organisaties die u hierbij kunnen steunen.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.