Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40
CareLess Residences

CareLess Residences

CareLess Services

CareLess Services

CareLess Products

CareLess Products

  • CareLess Residences
  • CareLess Services
  • CareLess Products
  • CareLess Residences
  • CareLess Services
  • CareLess Products

CareLess Services

We ontkomen er niet aan. We worden allemaal ouder en met ouderdom komen soms ook gebreken.
CareLess is partner van het Netwerk Langer Zelfstandig Thuis.
Een netwerk dat erop gericht is om senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning van mantelzorgers en professionele service verleners.

Hoe vervelend is het als u niet mobiel genoeg meer bent om elke dag uw hond uit te laten? 
CareLess brengt u in contact met de juiste dienstverlener en zorgt dat u aan huis geholpen wordt. 

U vindt het lastig om uw administratie op orde te krijgen?
CareLess brengt u in contact met professionele hulp om orde op zaken te stellen. 

Is uw ouder of bent u zelf niet meer in staat om naar de supermarkt te gaan?
CareLess heeft contacten met een boodschappenservice, die zorgt dat er bij u of uw ouder de boodschappen
thuisbezorgd worden. 

CareLess gelooft in oplossingen en mogelijkheden!
U toch ook?

Naast de professionele thuiszorg of wijkverpleging ontlast CareLess ook met betrouwbare mantelzorgondersteuning.
Wij helpen u met services die uw ComfortOnafhankelijkheid en Veiligheid bevorderen.
Wilt u meer weten over onze CareLess service, stuur ons een berichtje of bel 06 55 84 22 40.

CareLess Actueel

CareLess Nederland is continue in ontwikkeling. Nieuw te bouwen zorgappartementen, start en opleveringen seniorenappartementen, nieuwe locaties met speciale zorg voor mensen met dementie. 
Tevens is CareLess Nederland continue op zoek naar producten en services speciaal voor seniorenwelzijn. Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Overzicht van services


BELASTINGAANGIFTE EN ADMINISTRATIE

HSFA is uw flexibele partner in financiële en administratieve zaken.

BUDGETCOACH

Wanneer de inkomsten en uitgaven niet in balans zijn kunnen betalingsachterstanden, schulden en/of gezondheidsproblemen ontstaan.
Hoe kun je grip krijgen op je uitgaven en meer geld overhouden?

FIETSTAXI EN TRANSPORT

WederX fietstaxi werkt voor klanten die er graag even uit willen om zo weer sociaal contact te maken onder het genot van een kop koffie en iets lekkers of voor mensen die op een originele, duurzame en gezonde manier ergens naar toe willen in Nieuwegein of directe omgeving.

FYSIOTHERAPIE EN PERSONAL TRAINER

In de huidige samenleving wordt het steeds lastiger om tijd te creëren en prioriteiten te combineren. Hier lijdt vaak het lichaam onder. By Voorn pakt dit probleem aan door zich aan te passen aan de wensen en schema’s van zijn cliënten. Ongeacht de leeftijd, sportniveau of werkdruk, verdient elk lichaam goede zorg en persoonlijke aandacht.

GEZONDHEIDSCHECK EN ONDERSTEUNING

Geen enkele patiënt is hetzelfde. Samen met u maken wij een op u gepersonaliseerde behandelplan om uw gezondheid te herstellen en/of te optimaliseren!

HONDENUITLAATSERVICE

Bent u niet in de gelegenheid om uw hond uit te laten? Wat is het dan een fijn idee dat u gebruik kunt maken van  onze Honden-uitlaat-service-Oosterheem. Wij nemen deze taak van u over. U kunt uw trouwe lieve viervoeter met een gerust hart aan ons overlaten.

HULP EN ZORG

Stichting Hulp en Zorg is een non profit organisatie, gespecialiseerd in de inzet van verzorgenden en verpleegkundigen in de eigen woning of bij kleinschalige woonvormen.

INTERIEURDESIGN

Gaat u verhuizen naar een zorginstelling en wilt u van uw nieuwe huis  een thuis maken? Met de juiste zorg en aandacht maken we een inrichting op maat.

LIFESTYLE COACH

Vaak komen we op een punt in ons leven waarbij we kunnen vastlopen. Zoals bij echtscheiding, baanverlies, verlies van dierbaren, of langdurige ziekte. Hierdoor kun je jezelf verliezen, even niet in contact zijn met je eigen kracht, geleefd worden, je leeg voelen. Het is dan heel fijn om er samen met iemand die je vertrouwen geeft aan te werken en zo weer bij jezelf te komen.

MAALTIJDSERVICE

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proef je dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

MARIA TROOST COUNCELLING, THERAPIE EN TRAININGEN

Mensen die druk zijn met alle ballen in de lucht te houden; mantelzorger, echtgeno(o)t(e), kinderen, werkgever en het sociale leven. “Mensen helpen om weer in contact te komen met zichzelf. Om hun kwaliteiten positief in te zetten zodat ze kunnen blijven staan in de tegenslagen van het leven. Dat is het doel bij alles wat ik doe”.

NAAISTER

Stel jouw bestaande of net aangeschafte kleding zit niet lekker, het plooit op de verkeerde plaatsen, of is simpelweg te kort of te lang. Dan is het hoog tijd eens langs te komen bij NaaiAtelier Pasja. Door de ervaring als coupeuse en couturier werk gaan wij veel verder dan alleen simpelweg inkorten, uitleggen en innemen van kleding.

PASSEND LEZEN

Geniet van de mooiste gesproken boeken. Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je bij Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken, in diverse leesvormen en collecties.

PRODUCTEN EN PRAKTISCHE ZAKEN

Praktische producten, hoofdzakelijk voorzien van een stekker of een schroef. Naast advies en levering ondersteunt ComfortAdvies u verder met haar eigen montage- en installatieservice. Zo kunt u direct gebruik maken van de door u aangeschafte oplossing.

SCHOONHEIDS-BEHANDELINGEN

Bij Beautyhouse Rotterdam vind je alle behandelingen onder één dak: schoonheidsbehandelingen voor gezicht en lichaam, massages, harsen, brazilian wax en wimperextensions. Kom tot rust in onze beautysalon en je gaat stralend de deur uit.

WAS- EN STRIJKSERVICE

Wederkeer Was & Strijk verzorgt het wassen en strijken voor iedereen. Wij beschikken over een haal & breng service. Veel dekbedden passen niet in een gewone wasmachine. Met onze grote wasmachines kunnen wij bijna elk dekbed wassen.


CareLess Nederland

Weidebloemenlaan 86
3448 HJ  Woerden
Tel. 06 - 55 84 22 40
info@careless-nederland.nl
Privacyverklaring

 

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.