Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Over Ons

Onze passie

Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een passende woning, alleen, samen met zijn/haar echtgenoot of partner of met gelijkgestemden is CareLess opgericht.
De kernwaarden die hierbij gehanteerd worden zijn Comfort, Onafhankelijkheid en Veiligheid. Alles wat door CareLess uitgevoerd wordt, is met deze kernwaarden voor ogen. De passie voor deze overtuiging komt door onze persoonlijke situatie met ouderwordende ouders en een werkverleden als senior consultant in de huisvesting voor senioren en mensen met een beperking. 

Zorg in Nederland 

Als senior kunt u steeds minder vaak een beroep doen op de overheid. Verzorgingshuizen zijn gesloten en u moet heel wat mankeren, wilt u in aanmerking komen voor een opname in een verpleeghuis. CareLess werkt samen met zorgmanagers die uit eigen ervaring spreken en aangeven dat de zorg in de verpleeghuizen niet meer van deze tijd is.

De zorg moet en kan anders en beter! Meer persoonlijke aandacht!

CareLess Residence

CareLess streeft ernaar om echtparen en partners zo lang mogelijk samen een huishouden te delen. In een CareLess Residence is altijd sprake van kleinschaligheid. Het is een kleinschalige woonvorm waarin uw ouder(s) of u zelf niet vereenzaamt en toch is er voldoende aandacht en gelegenheid voor uw privacy. Als bewoner kent u elkaar en let u op elkaar. 

CareLess is partner van het Netwerk Langer Zelfstandig Thuis. Een netwerk dat erop gericht is om senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning van mantelzorgers, en ook met professionele dienstverleners. Denk hierbij aan:

  • boodschappen doen;
  • een kapper;
  • een tuinman, maar ook 
  • een tandarts die bij u thuis komt. 

CareLess helpt u met services en producten die uw Comfort, Onafhankelijkheid en Veiligheid bevorderen. Uw keuzevrijheid is daarbij heel belangrijk. U regelt het zelf!

  • U bent onafhankelijk van de overheid;
  • U neemt zelf de nodige maatregelen; 
  • U houdt zelf de regie over de uitvoering;
  • U betaalt het zelf.

Neem voor meer informatie of toelichting contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.