Welcome bij CareLess Nederland   Click to listen highlighted text! Welcome bij CareLess Nederland Powered By GSpeech
Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Was en strijkservice aan huis

dobbi.com

U zoekt hulp bij het wassen en strijken, dan is Dobbi een geweldige oplossing. Dobbi haalt kleding, wasgoed maar ook bijvoorbeeld dekbedden op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur, op ieder adres in Nederland.

Dobbi is het alternatief voor zelf wassen, strijken of een bezoek aan de stomerij. De experts van Dobbi staan klaar om de was uit handen te nemen en ook voor het reinigen van delicate kleding. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en Milieu.

Hoe werkt het?

Plaats uw bestelling eenvoudig via onze app, website dobbi.com of telefonisch via 085 0187540. De hele dag thuisblijven is niet nodig. Kies een twee uurs-tijdvak tussen 08:00 en 20:00 (maandag tot en met vrijdag) waarin uw order wordt opgehaald. U weet vooraf precies wanneer uw waszak wordt opgehaald en weer wordt bezorgd. Een speciaal opgeleide bezorger van PostNL haalt en brengt je kleding tot aan de voordeur. Betaling verloopt eenvoudig en veilig via bijvoorbeeld iDeal.

Gordijnen, dekbedden en vitrages

Geef uw was- en strijkgoed mee aan Dobbi. Je hebt keuze uit stomen en strijken of wassen en opvouwen. Dobbi stoomt ook grotere stukken, zoals gordijnen, dekbedden en vitrages. U hoeft niet na te denken welke kleuren en materialen wel en niet bij elkaar passen, dat regelt Dobbi allemaal. De wasexperts checken altijd de waslabels.

100% tevredenheidsgarantie

Uw kleding wordt gereinigd door de beste textielreinigers van Nederland. Allen met milieucertificaat (NETEX branche) voor duurzaam wassen. U krijgt 100% tevredenheidsgarantie.

Meest innovatieve stomerij

Dobbi is in 2019 uitgeroepen tot meest innovatieve stomerij ter wereld (CINET 2019).

Uw voordeel

Via CareLess ontvangt u 10 euro korting op uw eerste order en 5% korting op uw volgende order.

Bestellen

Gemakkelijk online te bestellen Vul hiervoor de code xxxxx in bij uw bestelling. Bezorgkosten €2,95 bij een bestelling van onder de €50,00.

Waarom?


✅  Exclusief voor CareLess services

✅  10 euro korting op uw eerste order

✅  5% korting op vervolgorders

✅  Uw was wordt aan huis opgehaald en binnen 48 uur schoon terugbezorgd

✅  Geen bezorgkosten

✅  Dobbi biedt 100% tevredenheidsgarantie

✅  Ook voor gordijnen, dekbedden en vitragesCareLess gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarvoor een Duitse standaard DSGVO, die veel strenger is dan de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy (AVG).

Wat in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt genoemd, is in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO), die op 25 mei in werking is getreden. Personen van wie gegevens worden verwerkt, krijgen nieuwe privacy-rechten en hun bestaande rechten worden versterkt.


Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech