Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Hulp in en aan huis

Er zijn genoeg organisaties die u en uw mantelzorger kunnen ontzorgen bij hulp in en aan het huis. Hulp in het huishouden kunt u vaak regelen via uw thuiszorgorganisatie. U kunt dit ook particulier doen. Kijk gerust naar ons aanbod. Mocht uw vraag er niet bij staan of mocht u hulp nodig hebben, bel ons gerust.

Maaltijdservice

Apetito

Heerlijke maaltijden aan huis bezorgd! Met de maaltijden van apetito is het net of u thuis uit eten gaat. Apetito bezorgt heerlijke vriesverse of warme maaltijden aan huis. U kunt op meerdere manieren bestellen en onze vaste service-chauffeurs leveren de maaltijden persoonlijk bij u thuis af.

Maaltijdservice

foodconnect

Een maaltijd die met liefde is gekookt, is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Het is zo geregeld.

Was & strijkservice

Dobbi

Dobbi biedt een alternatief voor zelf wassen, strijken of het bezoek aan de stomerij. De stomerij experts van dobbi staan klaar om de was uit handen te nemen of voor het reinigen van delicate kleding. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en Milieu.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.