Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40
CareLess Residences

CareLess Residences

CareLess Services

CareLess Services

CareLess Products

CareLess Products

  • CareLess Residences
  • CareLess Services
  • CareLess Products
  • CareLess Residences
  • CareLess Services
  • CareLess Products

Services

ouderechtpaar carelessWe ontkomen er niet aan. We worden allemaal ouder en met ouderdom komen soms ook gebreken. CareLess is partner van het Netwerk Langer Zelfstandig Thuis. Een netwerk dat erop gericht is om senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning van mantelzorgers en professionele service verleners.

Hoe vervelend is het als u niet mobiel genoeg meer bent om elke dag uw hond uit te laten? CareLess brengt u in contact met de juiste dienstverlener en zorgt dat u aan huis geholpen wordt. 

U vindt het lastig om uw administratie op orde te krijgen? CareLess brengt u in contact met professionele hulp om orde op zaken te stellen. 

Is uw ouder of bent u zelf niet meer in staat om naar de supermarkt te gaan? CareLess heeft contacten met een boodschappenservice, die zorgt dat er bij u of uw ouder de boodschappen thuisbezorgd worden. 

CareLess gelooft in oplossingen en mogelijkheden! U toch ook?

Naast de professionele thuiszorg of wijkverpleging ontlast CareLess ook met betrouwbare mantelzorgondersteuning. Wij helpen u met services die uw Comfort, Onafhankelijkheid en Veiligheid bevorderen. Wilt u meer weten over onze CareLess service, stuur ons een berichtje of bel 06 55 84 22 40.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CareLess Nederland

Weidebloemenlaan 86
3448 HJ  Woerden
Tel. 06 - 55 84 22 40
info@careless-nederland.nl
Privacyverklaring

 

Copyright © 2020 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.