Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Alarmering persoon

Of u nu alleen woont of nog met z’n tweeën bent, het is altijd prettig om verzekerd te zijn van hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit kan rechtstreeks naar een alarmcentrale van een zorgorganisatie of naar uw mantelzorger.

Horloge

Lifewatcher

Met de producten van LifeWatcher staat u altijd, met één druk op de knop in verbinding met elkaar. Ze dragen bij aan het zelfvertrouwen, de veiligheid en zelfredzaamheid van de gebruikers en ontzorgen diens verzorgers. De SOS-knop is op al onze producten duidelijk en herkenbaar voor de gebruiker, maar in het design subtiel verwerkt.

Personenalarmering

Tunstall

De personenalarmering is ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De personenalarmering biedt zekerheid, doordat het met één druk op de knop 24 uur per dag ondersteuning biedt.

Het geeft gemoedsrust aan zelfstandig wonende ouderen, personen die herstellende zijn na een ziekenhuisverblijf en mensen met een beperkte mobiliteit of een chronische aandoening.

Maak gebruik van de promotiecode: 'Careless' en u betaalt geen verzendkosten.

24-uurs zorg in Residentiele complexen

Tunstall

Technologie speelt een sleutelrol bij het helpen van zorgverleners en personeel om deze uitdagingen het hoofd te bieden en effectieve, hoogwaardige en persoonsgerichte zorg te leveren.

De proactieve, inzichtelijke en flexibele systemen zijn afgestemd op de unieke eisen van residentiele zorg en gebruiken technologie om bewoners, verzorgers en managers de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.