Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Persoonsalarmering/24 uur alarmering

Of u nu alleen woont of nog met z’n tweeën bent, het is prettig zekerheid op hulp te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit kan rechtstreeks via de alarmcentrale naar uw zorgorganisatie, naar uw mantelzorger of een extern bedrijf.

Thuis voor zelfstandig wonende mensen

Tunstall

De personenalarmering is ontworpen voor iedereen die behoefte heeft aan extra ondersteuning om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De personenalarmering biedt zekerheid, doordat het met één druk op de knop 24 uur per dag ondersteuning biedt.

Het geeft gemoedsrust aan zelfstandig wonende ouderen, personen die herstellende zijn na een ziekenhuisverblijf en mensen met een beperkte mobiliteit of een chronische aandoening.

Maak gebruik van de promotiecode:'Careless' dan betaalt u geen verzendkosten.

24-uurs zorg in Residentiele complexen

Tunstall

Technologie speelt een sleutelrol bij het helpen van zorgverleners en personeel om deze uitdagingen het hoofd te bieden en effectieve, hoogwaardige en persoonsgerichte zorg te leveren.

De proactieve, inzichtelijke en flexibele systemen zijn afgestemd op de unieke eisen van residentiele zorg en gebruiken technologie om bewoners, verzorgers en managers de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.